Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

project:besteksadministratie [2016/10/24 09:07]
karin
project:besteksadministratie [2016/10/24 09:09] (huidige)
karin
Regel 124: Regel 124:
Aandachtspunten: Aandachtspunten:
-  * Als meerwerkposten zijn toegevoegd, kan het zijn dat u bij het boeken van aantallen en afdrukken van de termijnstaat de melding krijgt dat de aanvangshoeveelheden opnieuw vastgezet dienen te worden. Dit is echter niet altijd handig, vooral in gevallen waarbij er al overschrijdingen geboekt zijn. U hoeft de aanvangshoeveelheden dan ook niet opnieuw vast te zetten, maar dient ervoor te zorgen dat bij het aangemaakte werkpakket een vinkje staat bij "meerwerk". +  * Als meerwerkposten zijn toegevoegd, kan het zijn dat u bij het boeken van aantallen en afdrukken van de termijnstaat de melding krijgt dat de aanvangshoeveelheden opnieuw vastgezet dienen te worden. Dit is echter niet de bedoeling, vooral in gevallen waarbij er al overschrijdingen geboekt zijn. U hoeft de aanvangshoeveelheden dan ook niet opnieuw vast te zetten, maar dient ervoor te zorgen dat bij het aangemaakte werkpakket een vinkje staat bij "meerwerk".
  * Voegt u deze meerwerkposten toe via het boeken van regiewerk (projectboekingen), dan staat dit werkpakket automatisch correct aangevinkt.   * Voegt u deze meerwerkposten toe via het boeken van regiewerk (projectboekingen), dan staat dit werkpakket automatisch correct aangevinkt.
  * Heeft u toch de aanvangshoeveelheden opnieuw vastgezet, dan wijzigt uw aanneemsom. Deze kunt u handmatig in de project gegevens weer terugzetten.   * Heeft u toch de aanvangshoeveelheden opnieuw vastgezet, dan wijzigt uw aanneemsom. Deze kunt u handmatig in de project gegevens weer terugzetten.
  * Bestekspostnummers voor meerwerkposten zien er als volgt uit: MW-010 enz. Ze worden onderaan de staten apart afgedrukt.   * Bestekspostnummers voor meerwerkposten zien er als volgt uit: MW-010 enz. Ze worden onderaan de staten apart afgedrukt.
 +  * Meerwerkposten zitten niet in de aanneemsom verrekend.
\\ \\
\\ \\
 
project/besteksadministratie.txt · Laatst gewijzigd: 2016/10/24 09:09 door karin