"Aan de slag" met VISION-PROJECT

Wanneer u „Aan de slag” doorloopt, kunt u zich, als beginnende gebruiker, snel de toepassingen van VISION-Project eigen maken.

We beginnen met het maken van een voorcalculatie met offerte. Vanuit dit onderdeel kunt u doorklikken naar vervolgstappen.

Bent u helemaal nog niet bekend met de VISION software, doorloop dan, voordat u verder gaat, het onderdeel Algemeen. Hebt u dit onderdeel in een eerder stadium reeds doorlopen dan kunt u verder met de voorcalculatie
Voorcalculatie

Hoe maak ik een calculatie met offerte bij een klant. Alle facetten van de voorcalculatie komen in dit onderdeel kort en bondig aan de orde.
Standaard werkpakketten

De standaard werkpakketten liggen ten grondslag aan uw werkpakketten die u heeft gebruikt bij het maken van een calculatie. Hierin komt u echter zaken tegen die voor u niet van toepassing zijn of u mist bepaalde werkzaamheden. We laten zien hoe u deze zelf kunt maken.

We bespreken de opbouw van een standaard werkpakket met de bijbehorende stamgegevens.
Basisinstellingen

Onder de codetabellen treft u de basisinstellingen aan, die u nodig heeft bij het gebruik van uw programma. We behandelen enkele belangrijke basisinstellingen.
Kosten registratie

De project administratie begint als het project opdracht wordt. We doorlopen de stappen die uitgevoerd dienen te worden.

 
project/aan_de_slag.txt · Laatst gewijzigd: 2013/10/07 08:58 door karin